Минути след сигнала, че покривът на училище  Душо Хаджидеков“ в

...
Минути след сигнала, че покривът на училище  Душо Хаджидеков“ в
Коментари Харесай

Кметът Димитров: С всички сили помагаме на огнеборците за потушаване на пожара в училище „Душо Хаджидеков“

Минути след сигнала, че покривът на учебно заведение  „ Душо Хаджидеков “ в центъра на Пловдив гори, на място пристигна кметът Здравко Димитров.

„ С всички сили спомагаме на огнеборците за потушаване на пожара. Светкавично реагираха общинските предприятия „ Чистота “ и „ Градини и паркове “. За минути те доставиха цистерни с вода, осигуриха и автовишки “, сподели Димитров.

Най-важното съгласно него е пожарът да бъде овладян допустимо най-бързо. Причините за експлоадирането му следва да се обясняват от способените институции. Общината ще направи оглед за нанесените вреди, след което ще търси най-хубавите разновидности за образователни пространства.

В учебното заведение неотложно пристигнаха и кметът на регион „ Централен “ Георги Стаменов, заместник-кметовете на общината Анести Тимчев и Стефан Стоянов.

Директорите на „ Чистота “ и „ Градини и паркове “ Димитър Георгиев и Веселин Козарев също са тук. Те поддържат непрекъсната връзка както с кмета Здравко Димитров, по този начин и с пожарната. Екипите и на двете предприятия са в подготвеност да доставят още цистерни с вода и до окажат друга помощ съгласно своята подготвеност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР